Spoštovani dr. Miro Cerar, predsednik Vlade RS,

na moje odprto pismo »Minister Gašperšič mora oditi takoj!« kot generator upravljalskih in političnih zablod Vaše vlade in SDH do dimenzije državljanskega upora, odstopov trojke Vaših strateških ekonomistov in destabilizacije oblasti, se mi je odzval sam dr. Peter Gašperšič.


Spoštovani dr. Miro Cerar, predsednik Vlade RS,

to pismo bo »odprto« tudi javnosti, ker Interpelacija zoper ministra za infrastrukturo dr. Petra Gašperšiča ni zadela »žebljice na glavico« glede ključne vsebine njegovega »neodgovornega ravnanja«. Tudi Civilna iniciativa »Za drugi tir« v sodelovanju z društvi in stroko iz cestne sfere v »Manifestu za nujno izgradnjo II. tira Koper–Divača«, podprtem s 1600 podpisi, ni identificirala »izvirnega greha« afere,

Spoštovani dr. Milan Brglez, Predsednik DZ RS,

na Državni zbor se obračam z odprtim pismom »Agonija Stožic« kot bivši a še vedno družbeno odgovorni ljubljanski mestni svetnik. S tremi članki, Dosje Stožice, 1. del – zloraba javno zasebnega partnerstva, Dosje Stožice, 2. del – disfunkcionalni stadion in zloraba »evropskih sredstev« in Dosje Stožice, 3. del – zloraba sedmih bank, zloraba DUTB – ko bremena postanejo nov koncept, ki so podstat

Ponedeljek, 15 Julij 2013

12 tez za novi davek na nepremičnine

Odprto pismo Alenki Bratušek, Predsednici Vlade RS

Spoštovana gospa Alenka Bratušek, Predsednica Vlade RS, ko ste zatečeno ustavno ekonomsko doktrino iztrgali iz rok vsakokratne koalicije in jo nadgradili z doktrino o uravnoteženem financiranju javne porabe, ste tudi zadolževanje države dali v roke dvotretjinske večine glasov vseh poslancev.

Spoštovani Zoran Janković, Župan MOL,

javno Vas obveščam o sumu legalnosti široko zasnovane “akcije” in krive javne listine, ki jo je izdala MOL-MU-I, gl. inšpektorica Biserka Cizar in ki jo štejem za neverodostojno in nepotrebno.

PROJEKT UREDITVE ČRNUŠKIH VRTIČKOV inštitucije počasi (le) spravljajo v okvir pravne države (glej priložene dopise)

Župan komunalni denar troši za »urejanje« vrtičkov in vrtičkarjev.

Pozdravljena ga. Maruša Mihelčič, Demokracija,
pošiljam zaprošene odgovore!

1. Kakšno je stališče Zelenih Slovenije glede črnuških vrtičkov?
Moje stališče (ne še tudi centralnih organov stranke) je podrobno razvidno iz moje spletne strani www.jazbinsek.net. Poudarjam, da je treba najprej

Ponedeljek, 01 December 2008

DARS-ovi tajkuni (DOBRO jutro, 29.9.2008)

Brez podgobja ni gobe, brez državne DARS ni tajkunskega SCT. In zakaj je Ivan Zidar težko ulovljiv s tem, ko ga pripirajo, iščejo vladne papirje, preiskujejo transakcije in utaje davkov?

Od:Miha Jazbinšek
Poslano: 23. februar 2009 13:25
Za: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Zadeva: Plečnikove arkade
Priloge: tržnice.doc

stran 1 od 2

Naša spletna stran uporablja piškotke, s katerimi dosežemo boljše delovanje, obiskovalcem nudimo preprostejše brskanje po strani ter zagotavljamo celostno delovanje. Piškotki ne vsebujejo osebnih informacij posameznika. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information