Sobota, 09 Junij 2007

Dragi moji črnuški-malavaški vrtičkarji!

Oceni ta prispevek
(1 glas)

PROJEKT UREDITVE ČRNUŠKIH VRTIČKOV inštitucije počasi (le) spravljajo v okvir pravne države (glej priložene dopise)

Župan se še ni odzval:
1. da bo izdal odločbo o ničnosti akta mestne inšpektorice
2. da bo predlagal Mestnemu svetu v sprejetje PROJEKT UREDITVE ČRNUŠKIH VRTIČKOV.


Minister Janez PODOBNIK se je odzval z naznanilom-opozorilom:


Državni tožilec se je odzval s spodnjim dopisom:


Glede “mobinga”, ki se objektivno prav gotovo dogaja v mestnih inšpekcijskih službah, pa tudi sami opažate “obiskovalce” na terenu, sem poslal še spodnjo pošto na Ministrstvo za javno upravo:

Spoštovani g. Robert Lainšček, upravni inšpektor v MJU,

Prosim Vas, da ukrepate glede aktualnega ravnanja glavne mestne inšpektorice Cizarjeve, ki z navodili (šimel obrazca o zaslišanju strank) zahteva od mestnih inšpektorjev in nadzornikov ukrepanja v zvezi z nedovoljenimi posegi v prostor, kar seveda ni v njihovi pristojnosti.

V nadzor pa Vam pošiljam predvsem tudi spodnjo listino (obvestilo-poziv), ki je bila raztrošena po območju črnuških vrtičkov. Utemeljitev, kakor sem jo pač sam sposoben oblikovati, preberete v prispevku na mojem blogu: "Akcija" odstranitve vrtičkov s krivo listino?

Torek, 22. maj 2007 ob 16:36 | Avtor: Miha Jazbinšek


Dodajam pismo gospe Leonide Bajec, ki govori samo zase, še bolj pa verodostojne priloge, ki so v papirni obliki debele nekaj milimetrov (da ne bo župan Zoran Janković po medijih učil “krivo vero”):


Prebrano 4020 krat Nazadnje urejano na Petek, 12 September 2014 12:05

Naša spletna stran uporablja piškotke, s katerimi dosežemo boljše delovanje, obiskovalcem nudimo preprostejše brskanje po strani ter zagotavljamo celostno delovanje. Piškotki ne vsebujejo osebnih informacij posameznika. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information